Fogászat és Implantológia

Konzultáció

Fogászati szűrővizsgálat, fogorvosi konzultáció

fogaszati_konzultacio

Fogászati konzultáció

Mi az Optimadentnél mindennél fontosabbnak tartjuk a rendszeres fogászati szűrővizsgálatot.

Hiszünk a megelőzésben, így pácienseinket is arra biztatjuk, hogy félévente-évente jöjjenek el szűrésre. A fogorvosi konzultáció során Ön teljes képet kap a fogai állapotáról, így az esetlegesen kezdődő vagy már fennálló problémákról is.

A konzultáció során Ön találkozik fogszakorvosunkkal, aki megvizsgálja fogait, és  – friss felvétel hiányában – fogairól röntgen leletet is készít. Orvosunk a vizsgálatot követően átbeszéli Önnel a feltárt problémákat, meghallgatja kéréseit és megválaszolja kérdéseit. Ezt követően kezelési terv és tételes árajánlat készül, orvosa ismerteti az egyes lehetőségek előnyeit és kockázatait. Mindezt közösen átbeszélik, hogy Ön ezután a lehető legjobb döntést hozhassa meg.

Ha Ön rendszeresen szán időt fogai szűrésére, úgy a kezdődő problémák még időben felfedezhetők és könnyebben kezelhetők!

Sürgősségi beavatkozások helyett, tervezhető fogászati rutin

Járjon egy lépéssel a problémák előtt! Legyen előrelátó és kímélje meg magát a fájdalmasabb és költségesebb kezelésétől! Jöjjön rendszeresen fogászati szűrésre az Optimadenthez!

Jelentkezzen be most hozzánk!

Hívjon minket a 06 1 240 6190-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet nekünk:

    10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00

    Vissza a Kezeléseink főmenü oldalára>>