Fogászat és Implantológia

Esztétikus fogászati megoldások

A gyönyörű mosoly nem álom többé

Ma már pácienseink méltányolható igénye a természetes hatást keltő, magas precizitású, fémmentes fogpótlások viselése, így mosolyunk nem csupán egészséges, de szép is lehet.

esztetikai_fogaszat_001

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászatnak nevezzük azon lehetőségeket, ahol a fogászati ellátásban a gyógyítás mellett a kezelés esztétikai minősége is hangsúlyt kap. Napjainkban az orvoslás soha nem látott esztétikai igényességgel valósítható meg, hiszen az esztétikai fogászat egyre kevesebb fémet használ. Az esztétikai fogtömés anyaga ma már porcelán vagy műgyanta bázisú anyag, melyekből a fog színével harmonizáló, hosszú távon jól funkcionáló tömés készíthető.

Orvosaink mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacon is megtalálható high-tech megoldások közül választják ki az Ön személyére szabott legmegfelelőbb kezeléseket. Az esztétikai fogászat területén belül ezek lehetnek koronák, héjak, betétek, és hidak, melyeket a mosolytervezés keretében tökéletesen meg tudunk mutatni minden kedves páciensünknek. Az esztétikai fogászathoz a fogékszerek felhelyezése is hozzátartozik.

Az inlay vagy betét, olyan szilárd tömésfajta, melynek élettartama sokkal hosszabb a hagyományos tömésekénél. A beteg fogban az orvos előkészíti a helyét, majd precíziós lenyomatot vesz, és az elkészült betétet speciális ragasztóval az előkészített üregbe ragasztja.

A fogászatban a korona segítségével pótolhatjuk a fog hiányzó részét, amennyiben ezt már fogtömés vagy inlay/betét segítségével nem lehet megoldani. A fogra felhelyezett korona egyben megvédi a megmaradt fogrészt.

A héjak olyan esztétikus lapocskák, amely rendkívül vékonyak, valamint olyan színben és formában készülnek a frontfogakra, amilyen az Ön egyéniségének megfelel.

Hidat akkor lehet készíteni, ha egy vagy több fog hiányzik.
Ilyenkor a hiányzó fog melletti fogakat le kell csiszolni, mert ezek a fogak tartják a híd köztes elemeit, a hiányzó fogat, illetve fogakat. A lecsiszolt fogakra a hidat ragasztással rögzítjük. A híd színében, formájában és méretében olyan lehet, mint az eredeti fog. Amennyiben a szomszédos fogak állapota engedi, ún. inlay híd is készülhet, amely jóval kevesebb foganyag elvételét jelenti.  Fontos azonban tudni, hogy az ideális fogpótlás foghiány esetén a műgyökér / implantátum.

Szeretne változtatni mosolyán? Nem elégedett a fogai alakjával, elhelyezkedésével, a fogai közti rések méretével, esetleg a fogszínével? Hallott már a mosolytervezésről? Az esztétikai fogászat felsorolt vívmányainak segítségével csodás, az Ön személyiségéhez illő mosolyt tudunk fogszakorvosaink segítségével tervezni Önnek és meg is valósítjuk. Nem csak fotón vagy számítógépes programban, hanem valóságban is megnézheti, hogy állna Önnek új mosolya. Amennyiben pedig tökéletesen elégedett fogaival, és csak egy kis plusz csillogásra vágyik, kérje fogékszereinket.

Várjuk jelentkezését!

Hívjon minket a 06 1 240 6190-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet nekünk:

    10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00

    Vissza a Kezeléseink főmenü oldalára>>