Fogászat és Implantológia

Fogfehérítés

Fogfehérítés a gyönyörű fogakért

optimadent_fogfeherites

Optimadent fogfehérítés

Nagyon sok olyan alkalom létezik életünkben, amikor fontos a csinos és megnyerő megjelenés. Az elegáns külsőhöz hozzátartozik tiszta, fehér mosolyunk is. A fogfehérítés hosszú távú befektetés, arcunk elegáns „ruhadarabja” amit minden nap viselünk.

Rendelőinkben Ön többfajta fogfehérítési eljárás közül választhat, attól függően, hogy milyen eredményt és mennyi idő alatt szeretne elérni.

Rendelői fogfehérítés

zoom_rendeloi_fogfeherites

ZOOM rendelői fogfehérítés

Fehér fogakat varázsolunk akár egy óra alatt! Válassza a rendelői fogfehérítést a gyors és maximális eredményért!

Az általunk alkalmazott ZOOM (Zoom Advanced Power) professzionális fogfehérítés egy komplex kezelési csomag, amelyet megelőz egy gondos állapotfelmérés, és professzionális szájhigiéniás kezelés is. A fehérítés, ún. „power bleaching” folyamata során a páciens fogaira 6%-os hidrogén-peroxid zselét rétegezünk, melyet ultraibolya fényt kibocsátó lámpával aktiválunk.

zoom_rendeloi_fogfeherito_lampa

ZOOM rendelői fogfehérítő lámpa

Előnyei:

  • Gyors: egy kezelés 4 x 15 perces megvilágításból áll.
    Hatékony: egy ülésben biztosít akár 8 árnyalattal világosabb, ragyogóbb fogszínt!
  • Biztonságos: tudományos kísérletek és klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy ez a szigorúan fogorvos felügyelete mellett zajló fogfehérítési eljárás teljesen biztonságos, a fog szöveteiben nem okoz semmilyen káros elváltozást.

Az eljárás során fokozott fogérzékenység léphet fel, ez azonban a kezelést követő 24-48 órán belül megszűnik, fluoridos kezeléssel tovább csillapítható.

Elszíneződött, gyökérkezelt fog fehérítése

Az elhalt, gyökérkezelt fogak elszíneződését ún. „walking bleach” módszerrel fehérítjük. A művelet során a fogorvos a speciálisan erre a célra kifejlesztett, Opalescence Endo 35% hidrogén-peroxid tartalmú anyagot bejuttatja a gyökérkezelt fog belsejébe, mely 3-5 napon keresztül fejti ki fehérítő hatását. Az anyagot ezen idő alatt rendszeresen cserélik, amíg az elhalt fog a megfelelő színárnyalatot el nem éri.

Otthoni fogfehérítés

optimadent_otthoni_fogfeherites

Optimadent otthoni fogfehérítés

Fogfehérítés otthon, kényelmesen!

Az otthoni kezelés során a fehérítő anyagot, egy a fogaira pontosan illeszkedő sín segítségével helyezi fel és éjszakánként viseli az orvos által javasolt időtartamra. A rendelőnk által ajánlott Opalescence karbamid-peroxid tartalmú fogfehérítő zselé könnyen kezelhető fecskendős kivitelben, többféle ízesítésben elérhető. A kezelés hatása már néhány napos használat után észrevehető! A gél, egyaránt biztonságos és hatékony a legtöbb elszíneződés eltávolításában. A fogak – akár csak az elszíneződések eredete -, páciensenként különbözőek, ezért fogorvosa kiválasztja az Ön esetében leghatékonyabb kezelési módot, amellyel fogai a lehető legfehérebbé tehetők.

Fehérebb fogakra vágyik? Jelentkezzen be most rendelőnkbe!

Hívjon minket a  06 1 240 6190-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet nekünk:

    10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00

    Vissza a Kezeléseink főmenü oldalára>>