Teljes körű ellátás, avagy a fogászati központ előnyei

Noha tudjuk, hogy pácienseink többsége egyetlen választott fogorvoshoz jár rendelőnkbe, mégis fontosnak tartjuk kiemelni az Optimadent fogorvosi teamjének az előnyeit.

Rendszerint az állapotfelmérést végző vagy választott fogorvos viszi végig a teljes kezeléssorozatot vagy annak jelentős részét. Az Optimadentnél azonban gyakorlat, hogy orvosaink bizonyos kezelési részfeladatok elvégzésére az adott fogászati terület specialistáját javasolják pácienseiknek. A legfontosabb ilyen speciális fogorvosi feladatok: a szájsebészet, és ezen belül az implantológia valamint a fogszabályozás. A dentálhigiéniai kezeléseinket valamint a fogfehérítést sem mindig a kezelőorvos végzi, gyakran tapasztalt és nagy gyakorlattal rendelkező dentálhigiénikus szakasszisztenseinket kérik fel ezen kezelésekre.

Filozófiánk, hogy a lehető leggondosabb ellátást nyújtsuk pácienseinknek. Ezt orvosi teamünk teszi lehetővé azáltal, hogy a mindenkori beavatkozásokat az adott területhez legjobban értő szakemberek végezik el.

Csapatunkban az összes fogászati szakterület képviselteti magát,  és büszkék vagyunk neves és nagy gyakorlattal rendelkező fogorvosainkra!

Ismerje meg  az Opitimadent munkatársait, tekintse meg bemutatkozónkat>>

Jelentkezzen be most hozzánk!

Hívjon minket a  06 1 240 6190-os telefonszámon, vagy küldjön üzenetet nekünk:

    10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00