Esztétikum mesterfokon

smiling-series-1-1506270Az esztétikai fogászat által használt legkorszerűbb fogászati alapanyagok egyike a cirkónium oxid.  A cirkónium-oxid a cirkóniumnak egy vegyülete, mely tulajdonságait tekintve tökéletes anyagául szolgál a modern fogpótlások készítésének. A cirkónium alapú fogpótlások szilárdságukat és színüket tekintve a legteljesebb ma létező fogászati megoldások egyikei. A cirkónium-oxid nagy hajlítószilárdságú, ellenálló és rendkívüli keménységű anyag.

A cirkónium vázas koronák, hidak, inlayek, onlayek és héjak igen vonzó előnye, hogy fémmentesek, így a fény terjedésének a fogpótlásban semmi sem képez akadály. Ennek köszönhetően esztétikai megjelenésük hasonlatos, sőt megegyezik a természetes fogakéval!

A fémmentes fogászat megoldásai nem csupán szépek, de azok számára is lehetővé teszik a fogpótlások alkalmazását, akik fémallergiában szenvednek.

A cirkónium oxid alapú fogpótlásokat számítógép vezérelt gépek készítik, amely rendkívüli illesztési pontosságot tesz lehetővé. Ez a pontosság akadályozza meg, hogy a korona széli záródása mellett másodlagos szuvasodás alakuljon ki.

Őszi fémmentes korona akció!

Fémmentes koronáinkat most 5000 Ft kedvezménnyel kínáljuk, hogy Ön a legesztétikusabb fogászati megoldást választhassa! Ha Ön is természetes hatású és hosszú távú megoldást szeretne, akkor látogasson el rendelőnkbe és kérje fogorvosaink tanácsát!

Akciónk további részleteit itt találja>>

Hívjon minket a  06 1 240 6190-os telefonszámon, vagy küldjön üzenetet nekünk:

    10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00