A technológia fejlődés a fogászat világát épp úgy érinti, mint az életünk számos egyéb területét. Rendelőnk a digitális eszközök széles skáláját sorakoztatja fel, legyen szó diagnosztikáról vagy digitális eszközök segítségével történő kezelésekről.

Ahhoz, hogy egy fog állapotáról pontos képet kapjunk a fizikai vizsgálat mellett nélkülözhetetlen annak digitális feltérképezése is. Fogászati Központunkban 3D Cone Beam CT berendezésünk világszínvonalú CT, röntgen és teleröntgen felvételeket készítünk, amelyek elengedhetetlenek a modern fogászati kezelések, mint az implantálás és mikroszkópos gyökérkezelés tervezésében és kivitelezésében egyaránt.

Fogászatunk másik innovációs eszköze a koronák, betétek lenyomatvételét megkönnyítő digitális szkenner. Ennek a 3D-s eszköznek köszönhetően a lenyomat készítése rendkívül pontos és gyors, hisz annak eljuttatása elektronikus úton történik a fogászati laborba, ahol egy 3D-s nyomtató készíti el a kívánt pótlást. A pontosságról tehát a digitalizált folyamat és a gépek, az esztétikáról és az egyedi karakterekről pedig művészi igényességű fogtechnikusaik gondoskodnak, akik az utómunkákat végzik a véglegesítő fázisban. Számos előnye közül tehát a pontosság az, amit leginkább kiemelhetünk, hisz ennek köszönhetően időt takarítunk meg pácienseink számára.

    Érdeklődéshez/Időpont foglaláshoz töltse ki az alábbi mezőket

    10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00