Kedves Páciensünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az egészségügyre vonatkozó szabályozással összhangban fogászati központunk május 12-étől újranyitja kapuit.

Elkötelezetten óvjuk pácienseink biztonságát

Az Önök biztonsága és egészsége számunkra a legfontosabb, ezért kezeléseinket a lehető legnagyobb elővigyázatossággal és gondossággal végezzük. Rendeléseinken szigorú infekció kontrollt, szakmai protokollt és mindenki számára védőöltözet vezettünk be, mely intézkedéseinket a hatályos miniszteri rendelettel összhangban, a járványhelyzet végéig fenntartjuk.

Fogászati kezeléseink ismét elérhetőek

Legyen szó érzékeny, fájdalmas fogról, esztétikai kezelésről, fogimplantátumról vagy fogszabályozásról, bízza magát tapasztalt fogorvosaink és szakorvosaink szakértelmére.

Sürgősségi ellátásunk mellett május 12-től folyamatosan bővítjük rendeléseinket és fokozatosan térünk vissza fogászati központunk megszokott működési rendjéhez.

Bármely fogászati problémája is merülne fel, keressen minket bizalommal a 06 1 240 61 90-es telefonszámon vagy az info@optimadent.hu e-mail címen. Rendelésünkön továbbra is elsőbbséget élveznek a sürgősségi fogászati beavatkozások, de koordinátor kolléganőink mindent megtesznek, hogy a lehető leghamarabb fogadhassuk Önt.

Várjuk rendelőnkben!

Optimadent

    Érdeklődéshez/Időpont foglaláshoz töltse ki az alábbi mezőket

    10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00