A tökéletes mosoly már nem kiváltság!

CristianoRonaldoBeforeAfterVannak hírességek, akik egyszerűen szerencsések és természetesen szép a fogsoruk. Mások, akikkel nem volt ilyen nagyvonalú a teremtő az esztétikai fogászatot hívják segítségül. Ráadásul nem is titkolják! Nem egy világsztár mosolya vált tökéletesebbé felívelő karrierje során!

A szép és esztétikus mosoly szerepe kétséget kizáróan jelentős a siker felé vezető úton, és ez napjainkban már nem csak a sztárok kiváltsága!

Lássuk, hogyan csinálják!

 

Ragyogóan fehér fogak fogfehérítéssel

fogfeheritesArra a kérdésre, hogy mitől szép egy fogsor, legtöbben a fogak fehérségét említik elsőként. Noha mindannyian szép fehér fogakkal indulunk, bizonyos ételek és italok, főként a kávé, bor, de a cigaretta, némely gyógyszerek is elsárgíthatják, sötétíthetik fogaink színét.

A fogak fehérítésének ma már több módja is van. Történhet otthoni fogfehérítéssel, de ha igazán tartós és maximális eredményre vágyunk, akkor a rendelői fogfehérítés a legjobb megoldás. Azt is fontos tudni, hogy a gyökérkezelt fogakat más eljárással szükséges fehéríteni, amely csak rendelői körülmények között lehetséges. A koronák, hidak, héjak stb. nem fehéríthetőek, azonban cserélhetők!

Esztétikus héjak

A héjak a frontfogak külső felszínét borító vékony, kerámia lapocskák, amelyek feladata, hogy a fogak színét és/vagy formáját megváltoztassák, tökéletesítsék. Fogaink nem csak fehérebbek lehetnek velük, de héjak alkalmazásával a fogközök is eltűntethetők, a rendezetlen fogak szabálytalanságinak egy része is orvosolható és a korábbi sérülésekből visszamaradt esztétikai hibák is elfedhetők. A héj felszíne és színe rendkívül tartós és hosszú távú esztétikai megoldás.

Hollyowood-i hírességek, modellek, világklasszis sportolók sora visel héjakat, melyekkel nem csupán a fogsoruk esztétikusabb, de külsejük is fiatalosabb!

Természetes hatású, fémmentes koronák és hidak

33Habár korábban elsődlegesen a gyökérkezelt és letörött fogak esetében alkalmaztunk koronát, napjainkban már a rendezetlen vagy elszíneződött fogak szépészeti korrekciójánál is nagy szerepük van a tökéletes esztétikai megoldás elérésében. Szerepük főként a frontfogak korrekciójában jelentős, hiszen a mai fémmentes koronák maximálisan természetes hatásúak és gyönyörűek!

Fogszabályozás felnőttkorban is!

fogszabalyzasA növekvő esztétikai igények velejárója, hogy mind többen szánják rá magukat felnőttként is a fogszabályozásra. Ez nem meglepő, hiszen a megnyerő külső már alapfeltétele modern életünknek. Mindemellett a rágóapparátus funkcionális stabilitása, a rágóízület egészsége is nagyon fontos szempont. A felnőttkori fogszabályozásnak nincs felső korhatára, ráadásul manapság számtalan esztétikus fogszabályozó teszi könnyebbé ezt az időszakot.

Mosolytervezés

ball_beach_bikini_fbA mosolytervezés az Optimadent Fogászati és Implantológiai Központ egy komplex esztétikai szolgáltatása.

Tudjuk, hogy a mosolyával, arcával elégedett ember magabiztosan nevet és kommunikál. A harmonikus mosolyt az arckarakter és az egyéniség határozza meg. Figyelembe véve mindezeket nemcsak meghatározható, hanem meg is valósítható az egyén karakteréhez leginkább illő mosoly. Sokszor csak néhány apró korrekcióra van szükség, olykor pedig héjak és koronák segítségével végezzük a korrekciókat.

Legyen Önnek is tökéletes mosolya!

Jelentkezzen be most hozzánk, és mi minden fémmentes koronájából 5000 Ft kedvezményt adunk! Az akció további részletei>>

 

Cristiano Ronaldo képének forrása: http://latestplasticsurgery.com/