Fogászat és Implantológia

Pácienseink véleménye

Mindig öröm számunkra, amikor pácienseink mosolyogva, örömmel távoznak rendelőnkből a kezelések végeztével. Az elmúlt közel egy évtized során nagyon sok, kedves visszajelzést kaptunk és kapunk pácienseinktől.

A továbbiakban is várjuk pácienseink sorait és fotóit az info@optimadent e-mail címen, melyeket örömmel megosztunk itt a weboldalunkon és Facebook oldalunkon.

Íme néhány kedvencünk:

Edit

Edit /Budapest/

„Több beavatkozáson túl, elégedetten távoztam a rendelőből. A felmerülő problémáimat is türelemmel és figyelmesen kezelték és a végeredmény nagyon szép lett. A doktornő nagyon megértő volt és a munkáját is precízen végezte. Köszönöm neki az együttműködését!”

Keith

Keith /Dublin / Ireland/

„Absolutely so impressed and delighted with such professionalism. Well done and thank you:). Keith from Dublin, Ireland”

„Teljességgel lenyűgözött a professzionalizmusuk. Gratulálok és köszönöm!

Luke Smith

Luke Smith /Ireland/

„Everyone at Optimadent are great customer caring people from driver to dentist. I was nervous when I arrived but was put at ease.”

„Az Optimadentnél mindenki rendkívül ügyfélközpontú. Ideges voltam amikor megérkeztem, de sikerült megnyugtatniuk.”

Hámori Viktor

Hámori Viktor /Budapest/

„Kedves Optimadent!

Köszönöm Önöknek/Nektek, hogy mindig kedvesen, mosolygósan vártok. Belépek az ajtón, és egyből elszáll minden félelmem. Külön köszönöm a rugalmasságot, aminek köszönhetően mindig jó érzésekkel érkezem. Még egyszer köszönöm a munkájukat és ma is (mint mindig) elégedetten távozik. Hámori Viktor”

Kiss Ildikó

Kiss Ildikó /Budapest/

„Kedves Optimadent! Köszönöm mindenkinek a kedvességét és a szakmai hozzáállását! Külön köszönöm, hogy a fogkő eltávolítás után teljesen megszűntek a panaszaim, így a fogínyvérzés és az érzékeny fognyak. Könnyen tisztíthatóvá vált a fogsorom és a mosolyom a régi!”

Szilárd

Szilárd /Budapest/

„Kedves Optimadent! Az Önök rendelőjébe már csak belépve is megnyugvás tölti el az embert, mert olyan barátságos és hangulatos. A profizmusuk és szakmai felkészültségük nyilvánvaló ténye mellett kiemelném még kolléganőjük Lencse Laura páciensek számára igen megnyugtató kedvességét és kommunikációs készségét. További kezelések kapcsán szívesen fogok visszajönni Önökhöz, Illetve minden ismerősömnek nyugodt szívvel fogom ajánlani Önöket!”

Dóra

Dóra /Budapest/

„Kedves Fogászat! A dentálhigiénés kezelés és a fogtömés olyan remek volt, hogy akár azonnal újra kezdeném. Köszönöm a kedves, figyelmes és nagyon profi kezelést és bánásmódot. Alig várom, hogy újra jöhessek.”

Brigitta

Brigitta /Budapest/

„Ma megszabadultam az egyik bölcsességfogamtól mindössze 8 perc alatt az érzéstelenítéstől a foghúzásig! Ráadásul egy szemernyi fájdalmat sem éreztem. Mindez jó hangulatban, kellemes zenével a háttérben történt. Egyszóval rendben volt ismét minden! Köszönöm a profi, kedves ellátást!”

Vékony Csaba

Vékony Csaba /Budapest/

„Nagyon sok rossz tapasztalatom volt a régi fogorvosi ellátással, nagyon sokszor iszonyatosan megkínoztak. De ennek mára vége, mert rátaláltam a Optimadent fogászatra! Bármikor kellett mennem, akár húzás vagy tömés, mindig nagyon szakszerűen és fájdalommentesen láttak el, nem beszélve a szájhigiéniás kezelésről ami precíz,  alapos, nagyon körültekintő és ugyancsak fájdalom mentes! Az Optimadent szuper gépekkel rendelkezik amit profi szakemberek kezelnek. Köszönet az Optimadentnek, hogy mára nem félek a fogorvosi ellátástól!”

Alexandra

Alexandra /Szentendre/

„10 évesen egy kosármeccsen megsérült a bal első fogam. Azóta sokszor kellett emiatt fogorvoshoz mennem, sosem voltak kellemes alkalmak. Idén tavasszal úgy döntöttem, kicseréltetem rajta a koronát. Az Optimadenthez jártunk már előtte a kisfiammal, így volt bizalmam hozzájuk. Alapos, profi és körültekintő ellátást kaptam. És ami még jobb: sosem gondoltam volna, hogy az embernek lehet kedvenc fogorvosa, pedig igen, lehet: Tajti Juditnak hívják, és nagyon hálás vagyok neki a gyönyörű és természetes hatású koronáért.”

Tompa Erzsébet

Tompa Erzsébet /Budapest/

„Köszönöm a lehetőséget, hogy ingyenesen igénybe vehettem a dentálhigiéniás kezelést, hisz már aktuális volt egy látogatás. Az Optimadent-et azért szeretem, mert végtelenül kedves és profi az egész csapat, legyen szó fogtisztításról vagy fogtömésről.”

 

Tóth Sándor

Tóth Sándor /Budapest/

„Nagyon szépek lettek a fogaim a fogkő eltávolítás után, elégedett vagyok az eredménnyel! A kezelés egyáltalán nem fájt, korszerű ultrahangos fogkő eltávolítást végzett a legnagyobb odafigyeléssel  Laura.  A kezelés interaktív volt még ha részemről a kommunikáció a fejbiccentére és az „ühümre” korlátozódott. A kezelés alatt végig tudtam mi történik és mire számíthatok. Teljes mértékben elégedett voltam, mindenki nagyon kedves volt a fogadtatástól a távozásomig. Ajánlom a fogászatot mindenkinek!”

Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsa /Színművész/

„Itt minden olyan megnyugtató, mintha nem is fogászaton lennék! Megismertem a fogorvosomat és ez a kellemes érzés csak tovább fokozódott. Nemcsak egyszerűen kedves volt, de világosan, a laikus számára is érthetően elmagyarázta, milyen lehetőségek vannak, hogy mosolyom tökéletes legyen.”

Ilona

Ilona /Gárdony/

„Én nem csak a kitűnő orvosok miatt járok az Optimadentbe. Volt, hogy órákat kellett a fogorvosi székben töltenem. Ez megterhelő számomra, hisz gerincproblémáim vannak. Derekamat ilyenkor párnákkal támasztották alá, ha hűvösebb volt a kedves asszisztensek mindig betakarták a lábam. Itt mindenki türelmes volt eddig hozzám. Ezek apróságok, de nagyon sokat jelentenek, mert segítettek abban, hogy könnyebb legyen. Köszönöm mindent orvosaimnak és az Optimadentnek!”

Nathalie Heath

Nathalie Heath /London/

“Hálás köszönet azért a csodálatos mosolyért, amiről mindig is álmodtam. Nem tudom eléggé megköszönni azt a kedvességet, amit nyújtottak.”

Emma Harding

Emma Harding /Anglia/

„A fogorvosom nagyon kitartóan foglalkozott velem. Hihetetlenül lelkiismeretes volt, ami megnyugtatott. Én elszíneződött fogakkal születtem. Nem Hollywood-i mosolyt szerettem volna, csak azt, hogy normálisan nézzek ki, mint bárki más. A fogorvosi kezeléseim után, új munkahelyen kezdtem, ahol senki sem tudta, hogy a mosolyom milyen is volt korábban. Könnyű ragyogóan fehér Simon Cowell-féle mosolyt alkotni, de sokkal nehezebb olyan fogsort készíteni, amelyről azt gondolnád, hogy természetesen ilyen szép. Én EZT kaptam.”