Fogászat és Implantológia

Garancia

Akár 10 év garancia

Az Optimadent Központban végzett kezelésekre tökéletesen egységes minőség, szigorú szakmai protokoll és az orvosok összehangolt csapatmunkája jellemző. Fogorvosaink maximálisan partnerként kezelik a pácienseket, az empatikus hozzáállás alapkövetelmény munkájuk során.

Az Ön egészségénél és elégedettségénél semmi sem fontosabb számunkra, így probléma esetén is maximálisan számíthat együttműködésünkre!

A minőség és felelősség nálunk karöltve jelennek meg, ezért az elvégzett kezelésekre következő garanciát vállaljuk:

  • Korona: 2 év
  • Betét: 2 év
  • Héj: 2 év
  • Tömés: 1 év
  • Implantátum (műgyökér): akár 10 év
  • Részleges fogsor: 2 év (az ideiglenes fogsor nem része a garanciának)
  • Fogsor: 1 év
  • Procera: 5 év

A garancia keretében vállaljuk:

Amennyiben a nálunk készült fogmű anyagában, rendeltetésszerű használat mellett sérül, letörik, eltörik, megreped, meglazul, elszíneződik, ingyenesen helyreállítjuk, megjavítjuk vagy kicseréljük.

A garancia érvényesítésének feltételei:

A garancia abban az esetben érvényes, ha a páciens betartja a fogorvos által kért és ajánlott utasításokat, kezeléseket, valamint megjelenik az előírt rendszeres szűrővizsgálaton. A szűrővizsgálat gyakoriságának szükségességét a fogorvos állapítja meg (3 havonta, 6 havonta vagy évente).

A garancia nem érvényes a következő esetekben:

Ha a páciens nem jelenik meg a fogorvosa által meghatározott időszakonként kötelező szűrővizsgálatokon
Ha a páciens szájhigiéniája nem megfelelő.
A fogsor helytelen használata esetén.
A fogsor nem rendszeres és megfelelő tisztítása esetén.
Rendellenes használat következtében fellépő károsodásra, baleseti-, vagy alkohol-, drog hatására fellépő fogmű sérülésre.
Preparálás következtében ritka esetben felléphet fogbélgyulladás. Fogászatunk 6 hónapon túl nem vállalja fogbélgyulladás garanciális kezelését.
A fogmű extrém igénybevétele miatt (fogcsikorgatás, fogszorítás) kialakult károsodásra.
A fogművek azon károsodásaira, melyeket más, nem a fogászati központunkon dolgozó fogorvos, fogtechnikus már javítani próbált.