Fogászat és Implantológia

Digitális fogászat, innováció

Az elmúlt 15 évben egy felgyorsult digitális forradalom zajlik a fogászatban, amely gyorsabb, pontosabb, és magas esztétikájú kezeléseket tett elérhetővé. Rendelőnk innovatív szemléletének köszönhetően fogorvosaink és szakmai csapatunk élen jár korunk meghatározó vívmányainak alkalmazásában.

Rendelőnkben digitalizálttá vált a diagnosztika, a lenyomatvétel, a modellezés és a fogművek elkészítése is. A mikroszkópos kezelések a legprecízebb ellátást nyújtják.

Digitalizált kezelések, innovatív technológiák:

 • Diagnosztika: a rendelőnkben készített világszínvonalú digitális – 3D Cone Beam CT, röntgen és teleröntgen – felvételek a modern fogászati kezelések tervezésének és lebonyolításának alapjául szolgálnak és elengedgetetlen feltételei a magas minőségű fogászati ellátásnak.
 • Digitalizált lenyomatvétel, modellezés, fogművek:
  1. lenyomatvétel digitalizálása:
   • 3D scannerünkkel készített digitális lenyomatok, biztonságosak, hiszen a lenyomatvétel kontaktmentes,
   • a lenyomatvétel rendkívül pontos és gyors, digitálisan továbbítás azonnal megtörténik
   • kényelmes, a korábbi lenyomatvételeknél előforduló kellemetlen garatreflex, öklendezés, hosszú kötési idő már mind a múlté
  2. digitális 3D modellezés: korábban a szájban megkötő lenyomatot továbbítottuk a fogtechnikának, mely alapján gipszmodell készült. Ma már a scannelt digitális lenyomat alapján 3D-s nyomtató készíti a modellt. 100% pontosságú, melyre emberi kéz nem képes.
  3. digitálisan készített fogművek: a páciens szájának pontos mását képező modell az alapja a digitálisan tervezett fogpótlásnak, amely mind formában, mind méretben, mind magasságban tökéletesen beillik a szájba. A fogpótlások vázát vagy egészét CNC marógép készíti el, melyet emberi kéz véglegesít a fogmű készítés utolsó fázisában. A pontosságról tehát a digitalizált folyamat és a gépek, az esztétikáról és az egyedi karakterekről pedig művészi igényességű fogtechnikusaik gondoskodnak, akik az utómunkákat végzik a véglegesítő fázisban.
 • Mikroszkópos kezelések: lehetővé teszik az eddig felderítetlen gyökércsatornák feltárását és a korábban foghúzásra ítélt fogak megmentését. A fogászati mikroszkóp és az alkalmazásához szükséges speciális szakértelem megtöbbszörözte a gyökérkezelések sikerességét. Ugyanígy mikroszkóp használható a fogművek előkészítéséhez (tömések, héjak, koronák, betétek preparlásához). Az eljárás jelentősen növeli az így készült kezelések és pótlások élettartamát.

  Érdeklődéshez/Időpont foglaláshoz töltse ki az alábbi mezőket

  10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00