Fogászat és Implantológia

5 érv az Optimadent mellett

1. Teljes körű fogászati szolgáltatást nyújtunk egy helyen!

Nem ismerünk lehetetlent! Hiszünk abban, hogy orvosaink minden fogászati problémát el tudnak látni. Azért, hogy Önnek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújthassuk, a specializált szaktudást igénylő beavatkozásokat (pl. implantáció, fogszabályozás) nálunk szakosodott, nagy tapasztalattal rendelkező kollégák végzik. Bármely fogászati problémáról is van szó, teljes körűen, házon belül kínálunk megoldást Önnek!

2. Egységes szemlélettel és minőségben dolgozunk!

Orvosaink, dentálhigiénikusaink és rendelőink összes dolgozója egységes szemlélettel és szakmai sztenderdek szerint végzi a munkáját, amely megkönnyíti és meggyorsítja a több szakember közös munkáját igénylő beavatkozásokat.  Munkánkat digitalizált, számítógépes dokumentációs rendszer segíti. Bármely kollégánk foglalkozik is Önnel, fogászati kórelőzményei ismertek lesznek a számára. Ezzel Ön időt, energiát és pénzt takaríthat meg!

3. Világszínvonalon felszerelt rendelőkben várjuk Önt!

Orvosaink csúcsminőségű technikai környezetben, a legmodernebb digitális techológiákkal dolgoznak. Munkájukat világszínvonalú fogászati berendezések/technológiák (3D CBCT, fogászati mikroszkóp, digitális scanner, ózon, lézer), és alapanyagok segítik abban, hogy Ön maximális minőségű kezelést kaphasson rendelőnkben.

4. Garanciát vállalunk a munkánkra!

A minőség és felelősség nálunk karöltve jelennek meg, ezért az elvégzett kezelésekre akár 10 év garanciát is vállalunk.

5. Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb!

Kezeléseit Ön nyugodt és barátságos környezetben töltheti, a legmodernebb alapanyagoknak és technológiáknak köszönhetően beavatkozásaink jó része stressz- és fájdalommentes. Fogorvosaink maximálisan partnerként kezelik a pácienseket, az empatikus hozzáállás alapkövetelmény munkájuk során. Elhivatottságunkat mi sem támasztja jobban alá, mint közös hitvallásunk:

„Nem csak a fogakat, hanem magát az embert kezeljük!”