Fogászat és Implantológia

Rendelőnk

Fogorvos Óbudán

Az Optimadent Fogászati és Implantológiai Központ Óbudán, a Szentendrei út mellett, a Csillag Center Bevásárlóközpont első emeletén található. Rendelőnkben stressz-mentes környezetben, a legmodernebb fogászati kezelésekkel, empatikus, magasan képzett orvosokkal és asszisztenciával várjuk vendégeinket.

5 világszínvonalon felszerelt rendelővel rendelkezünk. Munkánk során a legkorszerűbb eszközöket és anyagokat alkalmazzuk, hogy a lehető legmagasabb szintű ellátást nyújthassuk Önnek a fogászat minden területén. Rendelőnkre a minőség és a szaktudás, a szigorú szakmai protokoll és az orvosok szoros csapatmunkája jellemző.

Csillagvár fogászat, mostantól Csillag Center fogászat

A Csillag Center Bevásárlóközpont a belváros és Szentendre irányából is könnyen és gyorsan megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Vendégeinket tágas, ingyenes parkoló várja a bevásárlóközpont előtt. A központ minden családi igényt kiszolgál: parfümériák, könyvesbolt, játékbolt, fitness terem, kellemes kávézó és játszóház várja az ide érkezőket.

Kezeléseink menüpontunkban részletes információkat talál szolgáltatásainkról, munkánkról pedig Miért minket válasszon? menüpontunkban olvashat többet.

Jöjjön el hozzánk, ha szeretné megtapasztalni a fogászat új dimenzióját!

Cím: 1039 Budapest, III. kerület, Rákóczi u. 36., Csillag Center Bevásárlóközpont, I.emelet

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 08:00 – 20:00, szombat: 09:00-16:00

Telefon: 06 1 240 6190

E-mail: info@optimadent.hu

Térkép megtekintése>>

    Érdeklődéshez/Időpont foglaláshoz töltse ki az alábbi mezőket

    10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00