Fogászat és Implantológia

Rapi Nikolett

NikiRapi Nikolett, ügyfélkapcsolati koordinátor

Korábban jó pár évig dentálhigiénikusként dolgoztam, és nagyon szerettem a munkám, ám szerettem volna kicsit más területen is kipróbálni magam. Mindig is kalandvágyó voltam, így a napfényes Korfu szigetére repültem, és recepciósként a turisztika területére is betekintést nyerhettem.

Azt mondják, véletlenek nincsenek. Lencse Laura barátnőm, és kiváló kolléganőm, aki már évek óta az Optimadent fogászatnál dolgozik, hazatértem után egy álláslehetőségről tett említést. Szinte azonnal, 2016 novemberében már csatlakoztam is a csillagvári csapathoz, ahol most mindkét szakterületen szerzett tapasztalataimat kamatoztathatom.

Nagyon szeretem az embereket, és szeretek csapatban dolgozni, így a nagyon jól érzem magam a munkámban. Testhezálló feladat számomra a problémamegoldás, rendkívül fontos számomra az ügyfélközpontú hozzáállás és széleskörű tájékoztatás, hogy pácienseink a lehető legmagabiztosabban és kétségektől mentesen érkezzenek a rendelőbe, majd mosolyogva, elégedettséggel távozzanak a kezelések után.

Szenvedélyem a természet és az utazás, így szabadidőmet mindig aktívan töltöm, túrázom, kerékpározom. Fontosnak tartom a tradíciókat, népi és családi hagyományokat, kisgyermek korom óta néptáncolok is. Szeretem a balatoni napfelkeltét, a hegyek köveit, az erdőben a levelek közt átszűrődő napfényt, a Mátra ösvényeit, a tenger türkizkék hullámait, a macskaköves keskeny kis utakat, és a jó borokat.