Fogászat és Implantológia

Németh-Tavasz Brigitta

tavasz_brigi

Németh-Tavasz Brigitta, operatív és marketing menedzser

A Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán, majd később a Nyugat-magyarországi Egyetemen végeztem közgazdászként. Gyermekeim születéséig multinacionális cégeknél dolgoztam számos izgalmas és különböző pozícióban, marketing területen. Később ügynökségi oldalon folytattam PR és social media vonalon.

Az Optimadent csapatához 2015 nyarán csatlakoztam. Munkámban fontosnak tartom ügyfeleink és igényeik ismeretét, amelyre a marketingkommunikáció alapköveként is tekintek.  Tudom, hogy egy vállalkozás számára nincs nagyobb érték, mint ügyfelei elégedettsége. Nos, rendkívül jó és hálás feladat olyan közegben dolgozni, ahol elsősorban nem az elégedettség elérése, hanem az elégedettség fenntartása a cél.

Munkám mellett elsősorban feleség és családanya vagyok. Magánemberként azonban fontosnak tartom embertársaink és a környezetünk segítését. Személyes társadalmi szerepvállalásom, hogy egy speciális mellrák műtét utáni rehabilitációs mozgásprogram, a Pink Ribbon Program hazai képviselője és oktatója vagyok.

Szabadidőmben filigrán ezüst ékszereket készítek és argentin tangózom.

/Fotó: Hajdrák Tímea/