Fogászat és Implantológia

Rögzített fogpótlás azonnal, All-on-4™ implantáció

Forradalmi eljárás teljes foghiány esetén csontpótlás nélkül

A kivehető fogsor, minden hátrányával és nehézségével mára a múlté! Legyen Önnek is rögzített fogpótlása (hídja),  állcsontonként csupán 4 implantátummal mindösszesen 1 nap alatt!

Az All-on-4™ technológiát az innovatív fogbeültetési megoldások egyik világvezető cége, a Nobel Biocare alkotta meg Önnek.

All-on-4™ technológia előnyei:

  • 4 speciálisan behelyezett implantátum 12 fogat pótol, a felső és/vagy alsó fogíven
  • 24 órán belül fix ideiglenes fogsor, végleges rögzített fogpótlás akár 4 hónap alatt
  • jelentősen rövidebb kezelési és gyógyulási idő
  • csontpótlás szükségessége nélkül elvégezhető
  • biztonságosan és stabilan rögzülő fogpótlás
  • rendkívül költséghatékony implantációs eljárás

Kíméletes módszer, amellyel időt és pénzt takaríthat meg

Teljes foghiánnyal hozzánk forduló pácienseink számára azért ajánljuk az All on 4 technológiát, mivel a speciális fogbeültetési eljárásnak köszönhetően állcsontonként csupán 4 implantátum szükséges és elkerülhető a hosszadalmas és költséges csontpótlás; rövid a gyógyulási idő, vagyis Ön akár már másnap visszatérhet a munkájához, és a megszokott életviteléhez.

Összességében: az All-on-4™ kevesebb fogorvosi vizittel, gyors és költséghatékony megoldást jelent pácienseinknek!

Fix fogpótlás, All on 4 implantátum rendszerrel azonnal

All-on-4™ technológia lépései:

1, Implantációs konzultáció szájsebész szakorvossal:

A kezelések megkezdése előtt minden esetben szükséges egy előzetes konzultáció, ahol az implantációval foglalkozó szakorvosunk megvizsgálja, hogy az Ön esetében alkalmazható-e az All-on-4™ technológia és CT felvétel alapján kezelési tervet készít Önnek. Az írásos tervezet a szükséges kezeléseket, azok lépéseit és árait egyaránt tartalmazza, amelyet kezelőorvosa egyeztet Önnel.

2, Implantáció és rögzített ideiglenes fogsor felhelyezése (1 nap):

A műtéti napon állcsontonként 4 implantátum kerül behelyezésre, amelyek az állcsontra kerülő körhíd tartópillérei lesznek. Ugyanazon a napon, azaz 24 órán belül biztosítunk egy ideiglenes, implantátumokra rögzített fix fogsort, amely azonnal terhelhető. Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így Ön egy napig se marad fogak nélkül!

3, Rögzített végleges hídpótlás ideálisan 3-4 hónap elteltével:

A gyógyulási idő elteltével, amely ideális esetben 3-4 hónapot vesz igénybe, Ön ismét ellátogat hozzánk és a korábbi ideiglenes pótlását rögzített végleges körhídra cseréli választott fogorvosa.

Jelentkezzen most implantációs konzultációra! Hívjon minket a  06 1 240 6190-os telefonszámon vagy küldjön azonnal üzenetet nekünk:

    Implantációs konzultáció foglalásához töltse ki az alábbi mezőket

    10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00