Fogászat és Implantológia

Fogbeültetés, fogimplantátum akció

Fogbeültetés? Vágjon bele bátran!

Ne törődjön bele foga elvesztésébe! A foghiányt érdemes azonnal, vagy mihamarabb pótolni a csontállomány megőrzése és az elvesztett fog funkciójának visszanyerése érdekében. Foghiánya tökéletesen helyettesíthető fogbeültetéssel, a végeredmény esztétikájában és funkciójában egyaránt olyan, mintha a sajátját nyerné vissza!

Első fogimplantátum most nagy kedvezménnyel!

Foghiánya pótlására válasszon:

Nobel Biocare implantátumot 25.000 Ft

Megagen implantátumot 25.000 Ft vagy

Alpha Bio fogimplantátumot 20.000 Ft kedvezménnyel!

Jöjjön el hozzánk fogorvosi konzultációra és kérje kedvezménykártyáját fogorvosunktól. Amennyiben a közelmúltban már készítettünk fogbeültetést is tartalmazó kezelési ajánlatot az Ön számára, úgy kedvezménykártyájáért keresse recepciós kollégáinkat. Kedvezménykártyáját a kiállítástól számított 1 éven belül használhatja fel. A kedvezmény más kedvezménnyel össze nem vonható. A kedvezményt azon pácienseink használhatják fel, akik életük első fogbeültetése előtt állnak.

A fogimplantátum az elvesztett fogak pótlásának a legkorszerűbb módja!

  • a fogbeültetés (implantátum+felépítmény+korona) fogat foggal pótol, funkciójában megegyezik az Ön eredeti fogaiéval,
  • a környező fogak épségben maradnak, egészséges fogat nem kell lecsiszolni,
  • a foghiány pótlása, akár éveket fiatalíthat arcvonásain, és Ön újra önfeledten mosolyoghat,
  • a fogbeültetés megtérülő befektetés, amellyel megőrizheti életminőségét.

Mely fogakat érdemes pótolni?

A bölcsességfogakat kivéve minden foghiányt fontos pótolni, még akkor is, ha a mosolyzóna mögött helyezkedik el. Míg a frontzónában elsősorban esztétikailag tűnhet fontosnak a foghiány pótlása, a hátsó régiókban a fogazat rágófunkciójának biztosítása a cél. Egy fog elvesztése idővel a szomszédos fogak bedőlését, a csontállomány meggyengülését és a alsó/felső rágópár kimozdulását eredményezheti a fogazatból.

Kíváncsi ajánlatunkra?

Tudni szeretné, hogy milyen megoldást javasolunk a problémájára? Várjuk fogászati konzultációra, ahol kollégáink CT, röntgen és a szakorvosi vizsgálat alapján személyre szabott, több opciót is tartalmazó javaslatot tesznek Önnek. A konzultáción részletes kezelési terv készül, amely tételes árajánlatot is tartalmaz. Orvosunk ismerteti a lehetőségeket. Mindezt közösen átbeszélik, hogy Ön ez alapján mérlegelni tudjon és a lehető legjobb döntést hozhassa meg.

Hívjon minket a  06 1 240 6190-os telefonszámon vagy küldjön azonnal üzenetet nekünk:

    Érdeklődéshez/Időpont foglaláshoz töltse ki az alábbi mezőket

    10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00