Fogászat és Implantológia

Fogbeültetés, fogimplantátum akció

Fogbeültetés? Vágjon bele bátran!

Ne törődjön bele foga elvesztésébe! A foghiányt érdemes azonnal, vagy mihamarabb pótolni a csontállomány megőrzése és az elvesztett fog funkciójának visszanyerése érdekében. Foghiánya tökéletesen helyettesíthető fogbeültetéssel, a végeredmény esztétikájában és funkciójában egyaránt olyan, mintha a sajátját nyerné vissza!

Első fogimplantátum most nagy kedvezménnyel!

Foghiánya pótlására válasszon

Alpha Bio fogimplantátumot 20.000 Ft vagy

Nobel Biocare implantátumot 25.000 Ft kedvezménnyel!

Jöjjön el hozzánk fogorvosi konzultációra és kérje kedvezménykártyáját fogorvosunktól. Amennyiben a közelmúltban már készítettünk fogbeültetést is tartalmazó kezelési ajánlatot az Ön számára, úgy kedvezménykártyájáért keresse recepciós kollégáinkat. Kedvezménykártyáját a kiállítástól számított 1 éven belül használhatja fel. A kedvezmény más kedvezménnyel össze nem vonható.

A kedvezményt azon pácienseink használhatják fel, akik életük első fogbeültetése előtt állnak. Az akció 2020. január 1-től érvényes visszavonásig.

A fogimplantátum az elvesztett fogak pótlásának a legkorszerűbb módja!

  • a fogbeültetés (implantátum+felépítmény+korona) fogat foggal pótol, funkciójában megegyezik az Ön eredeti fogaiéval,
  • a környező fogak épségben maradnak, egészséges fogat nem kell lecsiszolni,
  • a foghiány pótlása, akár éveket fiatalíthat arcvonásain, és Ön újra önfeledten mosolyoghat,
  • a fogbeültetés megtérülő befektetés, amellyel megőrizheti életminőségét.

Mely fogakat érdemes pótolni?

A bölcsességfogakat kivéve minden foghiányt fontos pótolni, még akkor is, ha a mosolyzóna mögött helyezkedik el. Míg a frontzónában elsősorban esztétikailag tűnhet fontosnak a foghiány pótlása, a hátsó régiókban a fogazat rágófunkciójának biztosítása a cél. Egy fog elvesztése idővel a szomszédos fogak bedőlését, a csontállomány meggyengülését és a alsó/felső rágópár kimozdulását eredményezheti a fogazatból.

Kíváncsi ajánlatunkra?

Tudni szeretné, hogy milyen megoldást javasolunk a problémájára? Várjuk fogászati konzultációra, ahol kollégáink CT, röntgen és a szakorvosi vizsgálat alapján személyre szabott, több opciót is tartalmazó javaslatot tesznek Önnek. A konzultáción részletes kezelési terv készül, amely tételes árajánlatot is tartalmaz. Orvosunk ismerteti a lehetőségeket. Mindezt közösen átbeszélik, hogy Ön ez alapján mérlegelni tudjon és a lehető legjobb döntést hozhassa meg.

Hívjon minket a  06 1 240 6190-os telefonszámon vagy küldjön azonnal üzenetet nekünk:

    Érdeklődéshez/Időpont foglaláshoz töltse ki az alábbi mezőket
    10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00