https://www.optimadent.hu/ujranyitas-majus-12-en/

Fogászat és Implantológia

Dr. Fekete Zsuzsanna

Dr. Fekete Zsuzsanna, fogorvos

Fogorvosi végzettségemet a Semmelweis Egyetemen szereztem, egyetemi tanulmányaim során a lengyelországi Poznan University of Medical Sciences Erasmusos hallgatója is voltam. Diplomám megszerzését követően Dublinban töltöttem több hónapot szintén Erasmus gyakorlat keretein belül.

Fogorvosi pályám során mindig is fontosnak tartottam az idegen nyelvek fejlesztését és külföldi  valamint hazai továbbképzések látogatását; nemrég kezdtem el orvosi szakfordító-tolmács képzést is Budapesten.

A fogászat iránt való elhivatottságomat  gyermekkori fogszabályozó szakorvosomnak köszönhetem, aki mindig kellemes légkört teremtve alkotott gyönyörű mosolyokat pácienseinek. Jó volt látni és átélni, mekkora önbizalmat tud adni egy teljes mosolyátalakítás, amit egy kitartó fogszabályozó kezelés adhat. Közel 9 évig jártam hozzá fogszabályozásra, eközben sokat beszélgettünk a szakma szépségeiről és döntöttem el, hogy fogorvos leszek. Az Optimadentnél leginkább konzerváló fogászati, esztétikai és gyermekfogászati kezeléseket végzek.

Fogorvosként kiemeltem fontosnak tartom a szabályos és egészséges fogsor kialakítását: preventív hozzáállással számos fogászati betegséget meg tudunk előzni, már gyermekkortól.

Nagyon szeretem a szabadtéri sportokat (pl. túrázás, kerékpározás), de szabadidőmben leginkább utazgatni szeretek, idegen kultúrákat megismerni.