Here to make you smile

Dr. Terenyi Ágnes

Terenyi_Ági_1Dr. Terenyi Ágnes, General dentist and Oral Surgeon

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomát 2003-ban. Szájsebészeti gyakorlatomat szintén a Szegedi Egyetem Szájsebészeti Fekvőosztályán, illetve a Tolna Megyei Balassa János Kórház Szájsebészeti Osztályán töltöttem el, 2006-ban szakvizsgáztam Budapesten dentoalveoláris sebészetből. Szakvizsgám óta folyamatosan praktizálok, rendszeres résztvevője és olykor előadója vagyok nemzetközi szájsebészeti-implantológiai továbbképzéseknek.
2005-2010-ig a szekszárdi Halász Fogpótlás és Implantátum Centrumban szereztem implantológiai gyakorlatot.
2010 óta vagyok munkatársa az Optimadent Fogászati és Implantológiai Központnak. Az elmúlt években számos izgalmas, örömteli és kihívásokkal tarkított esetet oldottunk meg együtt egy vidám, összetartó, lendületes csapat részeként budapesti, londoni, és dublini rendelőinkben.

Az alternatív-komplementer orvoslás régóta foglalkoztat. 2009-ben szereztem természetgyógyász képesítést, valamint elvégeztem a Kínai Akadémia kínai orvoslás és akupunktúra tanfolyamát. A 2009/2010-es tanévben végeztem el a MOBOT biológiai fogorvos tanfolyamát, mely témában 2010-ben sikeres vizsgát tettem.

Angolul, németül és olaszul beszélek.

Szájsebészeti tevékenységgel, implantológiával és parodontológiával foglalkozom.

Kevés szabadidőmet igyekszem kislányommal, Lilivel tartalmasan eltölteni, és szívesen sportolok is.