Here to make you smile

Dr. Németh Zsolt

Dr. med. habil. Németh Zsolt PhD., Oral surgeon

Az orvosi pályát példaképem, Édesapám, Dr. Németh György onkológus professzor javaslatára választottam.

1988-óta dolgozom főállásban a Semmelweis Egyetemen, jelenleg egyetemi docensként, az Arc-Állcsont-Szájsebészeti és Fogászati Klinika tanszékvezetője, a Fogorvostudományi Kar dékánhelyettese vagyok.

Főbb, tudományos érdeklődési területeim:
Rosszindulatú szájüregi daganatok kezelésekor jelentős prognosztikus és prediktív faktorok. Fiatal betegek rosszindulatú szájüregi daganatainak etiológiai, prognosztikai faktorai. A szájüregi daganatok etiológiájának népegészségügyi vonatkozásai. Préprotetikai sebészet, implantológia.

Magyar, angol és német nyelven oktatom, vizsgáztatom, a záróvizsga-bizottság tagjaként államvizsgáztatom a Semmelweis Egyetem hallgatóit. Szakvizsgával rendelkezem fog- és szájbetegségekből, szájsebészetből, arc- állcsont- szájsebészetből, klinikai onkológiából. 2000-ben, a skóciai Edinburghban európai szakvizsgát tettem (FEBOMFS: Fellow of European Board of Oral- and Maxillo-Facial Surgeons).

Megtisztelőnek tartom, hogy klinikai munkám és oktatói tevékenységem során elnyertem a Semmelweis Egyetem ” Kiváló oktatói” és “Kiváló dolgozója” elismeréseket.

Szakmámat (arc-állcsont-szájsebészet, implantológia) alapvetően szeretem. Ugyanúgy az egyszerű és ugyanúgy a komplikált eseteket. Az igazi visszajelzés (a páciens műtéttel szembeni megelégedése mellett) elsősorban a hosszú távú eredmény.

Szabadidő:

Család, horgászás, kertészkedés, Balaton, barátok,

Hobbi: arc-állcsont-szájsebészet