Fogászat és Implantológia

Tavaszi felfrissülés az Optimadentben

Lassan beköszönt a várva várt tavasz. A felfrissülés évszaka, remek időszak arra, hogy fogainkra is figyelmet fordítsunk. Orvosaink ajánlása szerint félévente érdemes fogkő-eltávolítást végezni.

Ha rendszeresen tavasszal és ősszel elvégeztetjük a fogkőleszedést, és egyben átnézetjük a fogainkat, azzal azt is megelőzhetjük, hogy pont a legrosszabbkor, a nyári pihenés alatt, vagy épp karácsonykor lepjen meg a fogfájás.

Jelentkezzen be most hozzánk professzionális dentálhigiéniai kezelésre 15% kedvezménnyel, 22.000 Ft helyett 18.700 Ft-ért! Az akció a 2021. március 10. és április 15. közötti bejelentkezésekre és az április 30-ig elvégzett kezelésekre érvényes minden kedves páciensünk számára.

*A promóció a részleges dentálhigiéniai kezelésekre nem vonatkozik.

Dentálhigiénia az Optimadentnél

Dentálhigiéniai kezelésünk két lépésből áll, professzionális ultrahangos fogkő eltávolításból, amellyel a szemmel még nem látható lerakódások és lepedékek is megszüntethetők a szájban valamint speciális fogpolírozásból, a még csillogóbb és fehérebb fogakért.

Mitől professzionális az Optimadent szájhigiéniai kezelése?
⦁ A kezeléshez professzionális eszközöket, ultrahangos depurátort és Profiflex polírozó berendezést használunk.
⦁ A kezelést nagy tapasztalattal rendelkező, szakképzett dentálhigiénikus kollégánk végzi.
⦁ Kollégáink maximális alapossággal, időt nem kímélve végzik a tisztítást a lehető legjobb eredmény eléréséig.

Magasan képzett dentálhigiénikus kollégáink kezeléseik alkalmával visszajelzést is adnak pácienseik számára illetve tanácsokkal segítik a még tökéletesebb szájhigiéné kialakítását. Amennyiben fogorvosi kezelést igénylő problémával találkoznak, megszervezik a fogorvosi konzultáció vagy kezelés időpontját.

Bejelentkezés: Hívjon minket a  06 1 240 6190-os telefonszámon, vagy küldjön üzenetet nekünk:

    10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00