Fogászat és Implantológia

Mikroszkópos gyökérkezelés bevezető áron

Új mikroszkópos fogászati kezelések 2020. januárjától

Napjaink egyik legmeghatározóbb fogászati innovációja a mikroszkóp alatt történő fogászati ellátás, amely az idei évtől rendelőnkben is elérhető. Eszközparkunk speciális fogászati mikroszkóppal bővült!

A mikroszkóp alatt végzett fogászati kezelések, köztük a leggyakrabban említett mikroszkópos gyökérkezelés pontosabb, tökéletesebb minőségű, így hosszabb élettartamú megoldást jelent pácienseinknek.

Ami eddig a hagyományos eljárásokkal láthatatlan volt, az most a mikroszkóp segítségével nem csak látható, hanem a speciális eszközöknek köszönhetően el is érhető.

Mikroszkópos gyökérkezelés bevezető áron

A gyökérkezelés mai legmodernebb módszere a mikroszkópos gyökérkezelés, ahol a kezelést mikroszkóp alatt több tízszeres nagyításban végezzük.

A mikroszkópos gyökérkezelés legfontosabb előnye a pontosság. Ezen felül a fertőzött csatorna teljes mértékben feltérképezhető, tisztítható, fertőtleníthető, valamint sokkal több ép foganyag menthető meg, mint a mikroszkóp nélküli gyökérkezelések alkalmával. A precíz gyökérkezeléssel és a lehető legtöbb fogszövet megtartásával a fog élettartama is jelentősen nő.

Mikroszkópos gyökérkezelés 10% kedvezménnyel!

A kedvezmény január 14. – március 31. között megkezdett mikroszkópos gyökérkezelések esetén érvényes.

Válassza a legkorszerűbb kezelést fogászati problémájára!

Keressen minket bizalommal! Hívjon minket a  06 1 240 6190-os telefonszámon vagy küldjön azonnal üzenetet nekünk:

Érdeklődéshez/Időpont foglaláshoz töltse ki az alábbi mezőket

10:00-12:0012:00-14:0014:00-16:0016:00-18:00